Eva Solo drinkfles oranje 0,5 liter

19.95

Een flesje water op de eetkamertafel of op het bureau, helpt ons herinneren voldoende water te drinken gedurende de dag. De drinkfles van Eva Solo heeft een inhoud van 0,5 liter, vul hem bij en drink …

Ga verder naar 5cc.nl

Na het klikken op bovenstaande knop verwijzen wij u door naar de website van de aanbieder. Hier kunt u het product bestellen, meer informatie vinden en eventueel reviews bekijken. Controleer altijd de laatste prijs en meest actuele voorraad bij de aanbieder om teleurstelling te voorkomen!
 

Een flesje water op de eetkamertafel of op het bureau, helpt ons herinneren voldoende water te drinken gedurende de dag. De drinkfles van Eva Solo heeft een inhoud van 0,5 liter, vul hem bij en drink de fles een aantal keer per dag leeg. De fles is af te sluiten met een roestvrijstalen dop, welke voorzien is van een gekleurd koord (oranje). De fles is gemaakt van kunststof en is BPA vrij, hij is volledig afgesloten met de dop erop en is keer op keer te vullen. De fles kan in de vaatwasser, de dop mag met de hand gewassen worden.

Merk

Eva Solo

EAN

5706631043670

SKU: 113395 Categorieën: , ,