Goede Goedkope Internet, Televisie & Bellen

simonly-telefoon-abonnement

SIM Only

 

Circle from color SIM cards

Goed goedkoop SIM only abonnement

Een sim only abonnement is een GSM abonnement waarbij je geen mobiele telefoon ontvangt. Je krijg bij je abonnement dus alleen een (nieuwe) simkaart, vandaar ook de naam sim only. Een sim only abonnement is veel goedkoper dan een normaal telefoon abonnement. Dit komt doordat de korting die je normaal krijgt op een toestel nu wordt verrekend met je abonnement. Hierdoor heb je veel lagere maandlasten.

De nieuwe simkaart plaats je in je huidige mobiele telefoon, en zo kun je vaak veel goedkoper bellen, SMS’en en internetten.

Voor wie is het geschikt?

Sim only is bedoeld voor mensen die al een toestel hebben en die het jammer of te duur vinden om een nog werkende mobiele telefoon niet meer te gebruiken. Als je bijvoorbeeld nog een goede telefoon hebt of er goedkoop een kan krijgen, dan kan het veel goedkoper zijn om een sim only abonnement te nemen.

Abonnement met telefoon

 

Goede goedkope telefoon met abonnement

Zoek je een nieuwe telefoon met mobiel abonnement? Wij hebben de nieuwste en populairste smartphones vast voor je op een rij gezet. Nieuwsgierig naar de specificaties en aanbiedingen van deze toestellen? Vergelijk direct alle specificaties, prijzen en aanbiedingen van jouw gewenste telefoon.

Wij bieden een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van mobiele telefoons en telefoon abonnementen. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Vergelijk de specificaties, acties en prijzen van nieuwe en populaire mobiele telefoons. Ontdek welk toestel het beste bij je past. Onze prijzen en aanbiedingen zijn altijd actueel. Onze toestellen zijn altijd up-to-date.

Voor iedereen die geen omkijken wilt. Je kunt mobiele telefoons vergelijken van o.a. de merken Apple, Samsung, LG, Sony, HTC en Nokia. Je kunt alle specificaties van deze toestellen bekijken en direct de telefoon abonnementen van KPN, Tele2, Vodafone, T-Mobile, Telfort, hollandsnieuwe en meer vergelijken.

Alles in 1

 

Goed & goedkoop alles in 1 abonnement

Ga voor alles-in-1. Dan haal je in één keer internet, bellen en tv in huis. Het aanbod aan alles-in-1-pakketten vergelijken kan gemakkelijk op Internetvergelijken.com. De aanbiedingen van de beste providers van Nederland vind je hier overzichtelijk op een rijtje.

Welke internetsnelheid wil je? Hoeveel bel je per maand? En wil je meer dan vijftig tv-zenders of niet? Er zijn veel keuzes mogelijk bij het bepalen welk aanbod het beste matcht met jouw wensen. Via GoedeGoedkope vergelijk je snel en gemakkelijk een groot aanbod aan alles-in-1 pakketten.

Een alles-in-1 pakket betekent internet, bellen en TV in 1 abonnement. Het voordeel hiervan is dat je 1 aanbieder hebt en dus maar 1 factuur krijgt. Bovendien is een alles-in-1 pakket vaak goedkoper dan drie losse abonnementen. En een ander voordeel is dat je gebruik kunt maken van interactieve TV en de bijbehorende tv pakketten.