Barbecook Major Chili

201.00 139.00

Barbecook Major Chili: een vrolijke BBQ!
De Barbecook Major heeft standaard een QuickStart en een QuickStop systeem. Makkelijk en snel je barbecue aansteken, maar net zo makkelijk en veilig de barbecu…

Ga naar Barbequeshop

Na het klikken op bovenstaande knop verwijzen wij u door naar de website van de aanbieder. Hier kunt u het product bestellen, meer informatie vinden en eventueel reviews bekijken. Controleer altijd de laatste prijs en meest actuele voorraad bij de aanbieder om teleurstelling te voorkomen!
 

Barbecook Major Chili: een vrolijke BBQ! De Barbecook Major heeft standaard een QuickStart en een QuickStop systeem. Makkelijk en snel je barbecue aansteken, maar net zo makkelijk en veilig de barbecue doven. De Major in de kleur Chili geeft een vrolijke en zomerse uitstraling op je terras, speciaal voor de kleurrijke koks. Door het in hoogte verstelbare rooster kan je barbecueën bijna direct op het vuur, dus met veel hitte of wanneer je het rooster wat hoger plaats juist heel zacht grillen. Is nog niet iedereen toe aan het volgende smaakvolle stukje vlees, leg dan je gerechten op het warmhoudrooster. Hoogte 99 cm Geschikt voor 10 personen Grilloppervlak met een diameter van 47,5 cm Geëmailleerde kuip en buis   4 posities voor het rooster 3 accessoirehaakjes Ook verkrijgbaar in vrolijk Kiwi en stijlvol Midnight Blue   Perfecte grillstand Met een Barbecook Major wordt barbecueën je wel heel makkelijk gemaakt. De barbecue creëert een houtskoolvuur om van te smullen; ook zonder deksel bereid je zo heerlijke gerechten. Dankzij de vier grillstanden en de regelbare luchttoevoer kun je ieder gerecht op perfecte hoogte en op de beste temperatuur grillen. Snel opgewarmd Dankzij het QuickStart aanmaaksysteem is de Barbecook Major snel warm. Vul de buis van de barbecue met een aantal stukken krantenpapier, en binnen een kwartier kan het eerste vlees op de grill!     Functioneel design Na je barbecue ben je snel klaar, doordat de Barbecook Major een eenvoudig opruimsysteem heeft. Veeg de restanten van houtskool en as in de met water gevulde voet. Vervolgens giet je 'm af en ben je klaar! De  Barbecook Major Chili is niet alleen functioneel, maar ziet er ook top uit. De barbecue is afgewerkt in roestvrijstaal en email, waardoor hij ook nog eens duurzaam in gebruik is.

Merk

Barbecook

Bezorging

Voor 22.00 besteld, morgen in huis

EAN

5400269234805

201.00 139.00 Ga naar Barbequeshop

SKU: 1821473 Categorie: