Barbecook Major Black GO

224.00 219.00

Barbecook Major Black GO: Ready, set, GO!
De Barbecook Major Black GO is een mobiele houtskoolbarbecue dus je zet hem neer waar het jou het handigst uitkomt. Als je klaar bent, zet je hem net zo gema…

Ga naar Barbequeshop

Na het klikken op bovenstaande knop verwijzen wij u door naar de website van de aanbieder. Hier kunt u het product bestellen, meer informatie vinden en eventueel reviews bekijken. Controleer altijd de laatste prijs en meest actuele voorraad bij de aanbieder om teleurstelling te voorkomen!
 

Barbecook Major Black GO: Ready, set, GO! De Barbecook Major Black GO is een mobiele houtskoolbarbecue dus je zet hem neer waar het jou het handigst uitkomt. Als je klaar bent, zet je hem net zo gemakkelijk weer weg. De Major Black GO heeft een grilloppervlakte van Ø 50 centimeter waardoor jij genoeg ruimte hebt om met je gehele familie heerlijk te barbecueën. De houtskoolbarbecue heb je dankzij het QuickStart-systeem zo aangemaakt en je grilt er met een gezonde manier mee. Daarnaast is de Major Black GO gemakkelijk te reinigen, omdat ze van een duurzame kwaliteit is gemaakt. Houtskoolbarbecue Grillrooster Ø 50 cm Werkhoogte 97 cm Afwerking: Geëmailleerde kuip, buis en windscherm QuickStart-systeem Bodemplaat   Met asbak 4 standen grillrooster Incl. warmhoudrooster 2 wielen Verpakking: Houtskoolbarbecue, grillrooster, warmhoudrooster 2 jr garantie   Mobiliteit De Major Black GO heeft niet voor niets GO in zijn naam staan. De houtskoolbarbecue is voorzien van stevige wielen voor een ultieme mobiliteit. Niet alleen voor voor en na het barbecueën, maar ook tijdens het barbecueën. Sta je niet meer in de zon? Dan plaats je hem heel gemakkelijk weer in de zon, zodat jij ook nog een heerlijk bruin kleurtje krijgt! Het verplaatsen van de Major Black Go is kinderspel, en je doet alles op een uiterst veilige manier. Dit komt voornamelijk doordat het handvat achter de kuip staat. Je verplaatst de barbecue altijd met het vuur weg van je. Binnen een kwartier aan het grillen Jij bent met de Major Black GO binnen een kwartier aan het grillen, dankzij het QuickStart-systeem van Barbecook. Het enige wat je nodig hebt, is drie vellen krantenpapier in de aanmaakbuis en jouw houtskool is binnen een kwartier grillklaar. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een houtskoolbarbecue aan te maken.     Jij grilt gezond Doordat je zonder deksel barbecuet dringen er geen gevaarlijke stoffen in je bereidingen, waardoor jij op een gezonde manier grilt met de Major Black GO. Met het perfecte houtskoolvuur heb jij genoeg kracht om zonder deksel te barbecueën. Dit vuur wordt bereikt door de het unieke QuickStart-systeem met regelbare luchttoevoer. Daarnaast vermijd je ook nog eens ongezonde flare-ups dankzij het verstelbare rooster (4 standen). Altijd startklaar De Barbecook Major Black GO is altijd klaar voor het volgende feestje. De assen borstel je in de aspot en zodra deze afgekoeld zijn dan gooi je deze gewoon weg. Daarnaast heeft de Major Black GO een afwerking in uiterest kwalitatief email. Dit creëert een roest- en hittebestendige barbecue, die tegelijk ook erg gemakkelijk te reinigen is!  

Merk

Barbecook

Bezorging

Voor 22.00 besteld, morgen in huis

EAN

5400269235611

224.00 219.00 Ga naar Barbequeshop

SKU: 1821469 Categorie: